Cajun kip Maak in de blender een dikke pap (rub) van de olie, knoflook, piment, paprika, Provençaalse kruiden, pepers, zout en peper. Houd twee eetlepels van de rub apart en meng met de Boursin Wrijf de kip in met de rub, beetje metselen kan ook en laat lekker marineren. Hoe langer hoe beter Vul de kip met het Boursin mengsel Zet in de oven op 180 graden, beetje schuin zodat de Boursin er niet uitloopt bij het smelten (je voorkomt het niet helemaal, maar het mengt zich dan met de sappen van de kip en wordt erg lekkere jus) Regelmatig bedruipen. Het moet een lekkere korst worden. Even laten rusten voor het opdienen en daarna ongegeneerd kluiven. Nodig voor de Cajun kip: Een hele goed opgevoede en tevreden kip Pakje Boursin voor vulling 5 a 6 tenen knoflook of minder of meer naar smaak twee eetlepels piment d’Espelette gedroogde of verse gemalen rode pepers (scherp). Naar smaak halve eetlepel paprikapoeder (liefst gerookte) eetlepel verse of gedroogde gemalen Provençaalse kruiden beetje zout scheut citroensap olijfolie Rob de Wilde